Τηλ.::
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Παρέχουμε σε σας τον κύριο εξοπλισμό δοκιμής βιομηχανίας,

προηγμένο σύστημα ανοικτής γραμμής και λύση-οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Αρχική Σελίδα

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

 

Η Co. εξοπλισμού HongCe Guangzhou, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο HongCe) βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα, από το 2003, συμμετείχε στην ανάπτυξη και την παροχή του εξοπλισμού δοκιμής και του συστήματος ανίχνευσης για τα ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά προϊόντα, τις συσκευές σπιτιών και άλλα προϊόντα. Το HongCe αφιερώνεται επαγγελματικά στην παροχή του εξοπλισμού εργαστηριακής δοκιμής και εξεταστικό σύστημα γραμμών παραγωγής, είμαστε τώρα οι επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με την τεχνική ανωτερότητα και τις ικανότητες Ε&Α στη βιομηχανία οργάνων δοκιμής.

 

 

                     Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Οι βασικές τεχνολογίες μας καλύπτουν το κενό, τη δοκιμή διαρροών & τον αυτόματο έλεγχο, τον εξοπλισμό εργαστηριακών τεστ & τη λύση. Ο τεχνικός ηγέτης μας είναι εμπειρογνώμονας στην ανίχνευση διαρροών, περισσότερο από 2 δεκαετίες εμπειρίας του είναι ένα μεγάλο προτέρημα στην εταιρία μας. Η τεχνική ομάδα μας αποτελείται από οι μηχανικοί και οι τεχνικοί.

 

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ο εξοπλισμός εργαστηριακής δοκιμής HongCe σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΜΒ, IEC, το EN, UL, VDE, BS, ΌΠΩΣ, πρότυπα του ISO και κ.λπ. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: ο διακόπτης, το βούλωμα, η υποδοχή και ο συζευκτήρας εξετάζουν τον εξοπλισμό μηχανικός εξοπλισμός δοκιμής αντίκτυπου δύναμης υλικός εξοπλισμός δοκιμής κινδύνου πυρκαγιάς, έλεγχοι δοκιμής προστασίας περιφράξεων αδιάβροχος και dustproof περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής εξοπλισμός δοκιμής ασφάλειας οικιακών συσκευών εξοπλισμός δοκιμής καλωδίων και καλωδίων εξοπλισμός δοκιμής συσκευών φωτισμού ηλεκτρικός εξοπλισμός δοκιμής εργαλείων τεχνολογία πληροφοριών και ακουστικός & τηλεοπτικός εξοπλισμός δοκιμής. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως γραφείο στα εσωτερικά και παγκόσμια όργανα μέτρησης & πιστοποίησης, το μηχανισμό επιθεώρησης, τα εργαστήρια, την εξαγωγή & της επιθεώρησης και της καραντίνας εισαγωγών, διάφορα επιχειρήσεις παραγωγής και κ.λπ. Ο πελάτης μας περιλαμβάνει το γραφείο Veritas, CSA, ΤΟΥ, UL, TUV Ρηνανία, TUV SUD, SGS και κ.λπ.

 

Ο εξοπλισμός δοκιμής γραμμών παραγωγής HongCe προσαρμόζεται κυρίως σύμφωνα με τα κομμάτια προς κατεργασία του πελάτη, όπως το αυτόματο εξεταστικό σύστημα διαρροών, το σύστημα αποκατάστασης αερίου, άλλο κατάλληλο σύστημα βασισμένα στο κενό & η εξεταστική τεχνολογία διαρροών.

 

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HongTong, HongCe, HJ

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Co. εξοπλισμού HongCe Guangzhou, ΕΠΕ (προηγούμενο: Το HongTong που η ηλεκτρομηχανική Co., το ΕΠΕ) είναι κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία εξοπλισμού επιθεώρησης, άρχισε τον εξοπλισμό δοκιμής από το 2003, πάντα ραβδί στον πελάτη προσανατολισμένο στις υπηρεσίες, χρήστης & ευνοϊκή για το περιβάλλον πολιτική για να αναπτύξει τα οικονομικώς αποδοτικά & ανταγωνιστικά προϊόντα για να ικανοποιήσει τη διάφορη ζήτηση πελατών μας στην αγορά.

Η επιχείρησή μας είναι προμηθευτής του ειδικού εξοπλισμού ποιοτικής δοκιμής που δεν είναι γενικά - διαθέσιμος στην αγορά. Η μόνη επιχείρησή μας είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, και η κατασκευή του ειδικού εξοπλισμού δοκιμής σε σχέση με το IEC, το EN, UL, το ISO, ASTM ή άλλους εθνικό και διεθνή πρότυπα. Ο εξοπλισμός μας χτίζεται στις τρέχουσες απαιτήσεις που τίθενται από τα πρότυπα.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η διαχείριση και η Ε&Α μας, ομάδες πωλήσεων έχουν στον τομέα του εξοπλισμού δοκιμής ασφάλειας για περισσότερο από 10 έτη. Έχουμε δοκιμάσει τους μηχανικούς που εργάζονται στον τομέα της δοκιμής, του σχεδίου εξοπλισμού δοκιμής και της κατασκευής, και αυτό μας έδωσε την παράδοση και την εμπειρία απαραίτητες για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού δοκιμής. Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει η εμπειρία στη δοκιμή και να γίνουν κατανοητά τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

 

Έχουμε μια βαθιά γνώση για την αγορά και τι οι πελάτες μας χρειάζονται και θέλουν. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη ποιότητα και τα δημοφιλή προϊόντα είναι από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και οργανώνονται καλά, απασχολημένες δημιουργία επιχειρήσεις. 

Μέχρι στιγμής έχουμε τη σειρά ευρέων & προϊόντων μεγάλης έκτασης, όπως η εξεταστική σειρά μηχανών αντίκτυπου, η σειρά εξεταστικού εξοπλισμού ευφλέκτου, η σειρά ελέγχων δάχτυλων δοκιμής, η σειρά εξοπλισμού δοκιμής προστασίας εισόδου, η σειρά κ.λπ. ελεγκτών υποδοχών βουλωμάτων. Αφιερώνουμε πάντα στις εξελίξεις νέων προϊόντων.

 

Το 2015, η Co., το ΕΠΕ και HJ εξοπλισμού Guangzhou HongCe η Co. τεχνολογίας που αυτόματου ελέγχου, ΕΠΕ (που καθιερώνεται το 2012) έχει επιτύχει τις ισχυρές συμμαχίες και στην τεχνολογία και στην παραγωγή, ανέπτυξαν μια άλλη μεγάλη σειρά προϊόντων: ο κενός εξοπλισμός και οι λύσεις δοκιμής ανίχνευσης διαρροών ακρίβειας, παρέχουν κυρίως το σε απευθείας σύνδεση αυτοματοποιημένο εξοπλισμό ή το σύστημα ανίχνευσης διαρροών για τα κλιματιστικά μηχανήματα, τους συμπιεστές, τις βαλβίδες, τους σωλήνες, τις δεξαμενές καυσίμων, τις αντλίες πετρελαίου, τους υψηλής τάσεως διακόπτες δύναμης GIS και τους διακόπτες αργιλίου, την αεροναυτική, την αστροναυτική και τις στρατιωτικές σφραγίδες προϊόντων. Ο πελάτης μας περιλαμβάνει CRRC, Gree, Haier, Vanward και το κ.λπ.

 

Με βάση τις όλο και περισσότερο περίπλοκες ικανότητές μας Ε&Α και παραγωγής, τη στάση από τα ταλέντα μας στον ηλεκτρικούς, μηχανικούς, έλεγχο επικοινωνίας, τους μηχανικούς, και fluidics τους τομείς, HongCe έχει διαμορφώσει μια συλλογή της ανεξάρτητης έρευνας και η ανάπτυξη, η κατασκευή, οι πωλήσεις και η διαχείριση όλος--ένα ώριμο λειτουργικό σύστημα, τώρα HongCe έχουν την ισχυρή δυνατότητα να εκπληρώσουν την ανάγκη των πελατών στον εξοπλισμό εργαστηριακών τεστ και το σύστημα δοκιμής γραμμών παραγωγής.

Μετά από τις δεκαετίες που αναπτύσσονται, HongCe έχει εμμείνει για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις πελατών ως πυρήνα, έχουμε παράσχει τον εξοπλισμό και τις προτάσεις δοκιμής μας σε περισσότερους του ενός γραφείο εκατό εσωτερικών και παγκόσμιων εργαστήρια, εξαγωγή & επιθεώρησης και καραντίνας εισαγωγών, κατασκευαστές και κ.λπ. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πολυάριθμων πελατών με την προσφορά των υψηλής ποιότητας προϊόντων και της διακριτικής υπηρεσίας. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε την αναγνώριση της εκτιμημένης επιχείρησής σας μέσω των συνεχών προσπαθειών και της αναζήτησής μας.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

υπηρεσία της εταιρίας

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του εξοπλισμού δοκιμής ασφάλειας με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας, διαδικασίες παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος. Και οι πελάτες μας περιλαμβάνουν TUV、 SGS、 ΤΟΥ CSA、 BV、, κ.λπ. Η σειρά παραγωγής μας περιλαμβάνει τον εξοπλισμό δοκιμής IP, τα δάχτυλα και τους ελέγχους δοκιμής, τον εξοπλισμό δοκιμής ασφάλειας, τους μετρητές για τα βουλώματα, τις εξόδους υποδοχών, τους συζευκτήρες και τα πορτατίφ συσκευών, τον εξοπλισμό για την ικανότητα, τις κανονικές δοκιμές λειτουργίας και αντοχής των διακοπτών, των βουλωμάτων, των υποδοχή-εξόδων και των συζευκτήρων συσκευών, του εξοπλισμού για την αντίσταση στη θερμότητα, της πυρκαγιάς και της καταδίωξης και του εξοπλισμού για τη μηχανική δύναμη και τους μηχανικούς κινδύνους. Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε τις διαφορετικές περιβαλλοντικές αίθουσες, συμπεριλαμβανομένων των αιθουσών κ.λπ. θερμοκρασίας και υγρασίας, άμμου και σκόνης. Εάν δεν βλέπετε το προϊόν ψάχνετε, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Το όργανό μας μπορεί να προχωρήσει οι ακόλουθες υπηρεσίες μέτρου:

Α: Δοκιμή αντοχής και αξιοπιστίας

Β: Εργαστηριακά τεστ

Γ: QC δοκιμή

Δ: Έλεγχος διαδικασίας

Ε: 100% παραγωγή δοκιμασμένη

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων.

Είμαστε manufactory, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Όλοι οι εργαζόμενοί μας είναι πεπειραμένοι και ειδικευμένοι.

 

Η επιχείρησή μας είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, και η κατασκευή του ειδικού εξοπλισμού δοκιμής σε σχέση με το IEC, το EN, DIN,… πρότυπα. Ο εξοπλισμός μας χτίζεται στις τρέχουσες απαιτήσεις που τίθενται από τα πρότυπα.

Ο γενικός διευθυντής και οι μηχανικοί μας είναι πρωτοπόροι στον τομέα της δοκιμής των ηλεκτροτεχνικών προϊόντων.

Ελειτούργησαν στον τομέα της δοκιμής, του σχεδίου εξοπλισμού δοκιμής και της κατασκευής ως πρωτοπόροι, και αυτό μας έδωσε την παράδοση και την εμπειρία απαραίτητες για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού δοκιμής. Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει η εμπειρία στη δοκιμή και να γίνουν κατανοητά τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Διατηρούμε ακόμα ότι οι πολύ καλές σχέσεις με τους πελάτες μας που παίρνουν ανατροφοδοτούν, αυτό που μπορεί να βελτιωθεί στον εξοπλισμό μας.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Η υπηρεσία cOem είναι διαθέσιμη:

Μπορούμε να τυπώσουμε το όνομα λογότυπων και επιχείρησης του πελάτη στη μηχανή.

Τεχνική υπηρεσία:

Η τεχνική ομάδα μας είναι πολύ πεπειραμένη στη μηχανή δοκιμής ασφάλειας, να κατασκευάσει την καλύτερη μηχανή και να παραγάγει την καλύτερη μηχανή δοκιμής. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ότι η υποστήριξη στη μηχανή προσαρμόζει, συντήρηση μηχανών, σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, βελτιστοποίηση σχεδίου, ανάπτυξη προϊόντος.

Ποιοτικός έλεγχος:

Η πεπειραμένη ομάδα εξασφάλισης ποιότητάς μας είναι σε θέση να ελέγξει την ποιότητα οποιοσδήποτε κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ή πριν από την αποστολή, για να εγγυηθεί ότι ο πελάτης μας θα λάβει μόνο την ποιότητα, αλλά όχι το πρόβλημα.

Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.

 

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε μια μεγάλη ομάδα για τη διαχείριση, Ε&Α και ομάδα πωλήσεων, οφείλουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα εξοπλισμού δοκιμής ασφάλειας. Τα προϊόντα και η υπηρεσία μας σας φέρνουν σε μια ζωή ασφάλειας. Πιστεύουμε τη ζωή αλλαγών καινοτομίας. Ο κόσμος πηγαίνει καλύτερα με τη συσσωρευτική καινοτομία. Είμαστε αρμόδιοι για να βελτιώσουμε τη ανθρώπινη ζωή μέσω της φιλοσοφίας που διαβιβάζεται από τα προϊόντα.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αφιερωμένος στην επίλυση των αναγκών πελατών:

Προσφέρουμε την άριστη τεχνική υπηρεσία, την αξία προϊόντων και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών. Αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας προϊόντων διαθέσιμες.

 

Η πρόοδός μας:

Κατασκευαστής του εξοπλισμού δοκιμής τοπ ποιότητας

Οι ειδικοί για το IEC υποχωρητικό εξετάζουν τον εξοπλισμό

10 έτη παράδοσης στο σχέδιο εξοπλισμού δοκιμής

εξουσιοδότηση 1 έτους

Υψηλός - ποιοτικά υλικά

Ζήστε σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη πελατών με Skype και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ποιότητα, αξιοπιστία, ευκολία της λειτουργίας και της καινοτομίας

Αναγνωρίζουμε ότι η ικανοποίηση πελατών είναι το στρώμα βράχου της επιχείρησής μας και επιδιώκουμε συνεχώς τους καλύτερους τρόπους να την επιτύχουμε.

 

Υπηρεσία μεταφορών:

Η ομάδα DHL Cosco, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση στο χέρι του πελάτη.

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
BLDG D2, βιομηχανικό πάρκο Jinhe, οδός Dashi, Panyu, Guangzhou, Guangdong
Τηλ.::86-18826455520
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Εξοπλισμός δοκιμής IEC προμηθευτής. © 2014 - 2023 iectestingequipment.com. All Rights Reserved.