Τηλ.::
Κίνα Εξοπλισμός δοκιμής IEC κατασκευαστής
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Παρέχουμε σε σας τον κύριο εξοπλισμό δοκιμής βιομηχανίας,

προηγμένο σύστημα ανοικτής γραμμής και λύση-οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Αρχική Σελίδα Προϊόνταηλεκτρικός ελεγκτής συσκευών

Ηλεκτρικός ελεγκτής συσκευών EN625 EN483, με γκάζι θέρμανσης σύστημα δοκιμής θερμοσιφώνων ενσωματωμένο

Ηλεκτρικός ελεγκτής συσκευών EN625 EN483, με γκάζι θέρμανσης σύστημα δοκιμής θερμοσιφώνων ενσωματωμένο

EN625 EN483 Electrical Appliance Tester , Gas-fired Heating Water Heater Integrated Test System

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hongce
Πιστοποίηση: Third party calibration certificate(cost additional)
Αριθμό μοντέλου: Ωρ.-3401

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: κόντρα πλακέ
Χρόνος παράδοσης: 120 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ροή του νερού λουτρών: 0 ~ 20L/λ. Ροή του νερού θέρμανσης: 0 ~ 30L/λ.
ροή αερίου: 0.04-6 μ ³/Χ Πίεση συστημάτων θέρμανσης: 0,0 ~ 1mpa
Θερμοκρασία αερίου: 0 ~ 50 ℃

EN625 EN483 με γκάζι θέρμανσης σύστημα δοκιμής θερμοσιφώνων (λέβητας) ενσωματωμένο

 

Περιγραφή οργάνων:

 

Αερίου θέρμανσης σύστημα δοκιμής θερμοσιφώνων (λέβητας) το ενσωματωμένο αναπτύσσεται και σχεδιάζεται σε σχέση με EN625-1996, EN483-1999, GB25034-2010, CJ/T228-2006, GB6392 και άλλες τεχνικές απαιτήσεις. Ισχύει για τη δοκιμή της απόδοσης του θερμοσίφωνα θέρμανσης αερίου (λέβητας).

 

Αυτό το σύστημα υιοθετεί τους υψηλής ποιότητας αισθητήρες, τις συσκευές αποστολής σημάτων ροής και άλλα εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας που διάσημος γύρω από εσωτερικός και ξένος και με τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, να επιτύχει την εγκατάσταση και το κάψιμο θερμοσιφώνων, καταγράφοντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων και εξόδου, την πίεση νερού, την πίεση αερίου, τη ροή του νερού και το αέριο ρέει και άλλες παράμετροι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καψίματος. Και οι δοκιμές επεξεργασίας με σύμφωνα με τους εξεταστικούς σκοπούς συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης θερμοσιφώνων και του φορτίου θερμότητας, των δεικτών ενεργειακής αποδοτικότητας και του ποσοστού παραγωγής ζεστού νερού εξετάζουν σε διάφορες δοκιμές. Μπορεί αυτόματα να ελέγξει τον κολπίσκο και την έξοδο του νερού και η on-off βαλβίδα του αερίου, για να επιτύχει τον πλήρη αυτόματο έλεγχο, αυτό είναι το απαραίτητο σύστημα δοκιμής για τους κατασκευαστές συσκευών αερίου.

 

Απόδοση και πλεονεκτήματα:

 

1. Με τους εισαγόμενους αισθητήρες για τη συλλογή, η οποία επιτυγχάνει στην υψηλή ακρίβεια, τη σταθερά απόδοση και τα μακρά ζωή.

2. Το σχέδιο και παράγει τον ελεγκτή σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και εθνικών προτύπων, και επιτυγχάνει τη μετάδοση και το μετασχηματισμό μεταξύ του συστήματος δοκιμής και των πληροφοριών που συλλέγονται και που υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον υπολογιστή επεξεργαστείτε τη λειτουργία από τη φιλική ανθρώπου-μηχανής διεπαφή και με τον έλεγχο υπολογιστών ως πυρήνα ποικίλοι τύποι ενσωμάτωσαν στον υπολογιστή για τον αυτόματο έλεγχο, με την αρχική αποθήκευση αρχείων, εύκολη να ρωτήσει και να διαμορφώσει αυτόματα μια μορφή εκθέσεων δοκιμής, και μπορούν αποτελεσματικά να βελτιώσουν την αποδοτικότητα δοκιμής.

3. Τα υδάτινα συστήματα και τα συστήματα αερίου του εξεταστικού συστήματος υιοθετούν τους εισαγόμενους και γνωστούς αισθητήρες και τις βαλβίδες σωληνοειδών, τμήματα βαλβίδων καθισμάτων γωνίας για, το οποίο επιτυγχάνει τη γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης, την υψηλή σταθερότητα και άλλα πλεονεκτήματα.

 

Δομικά χαρακτηριστικά:

 

Ολόκληρη η δομή αποτελείται από το κράμα αργιλίου και το υλικό ανοξείδωτου, όλος ο σωλήνας αποτελείται από το ανοξείδωτο SUS304, η δομή του πλαισίου της δομής αποτελείται από το κράμα αργιλίου. Τα τμήματα πυρήνων είναι χρησιμοποιημένα γνωστά εμπορικά σήματα «αέρας TAC» ή τα εισαγόμενα συστατικά για να ελέγξουν, ακριβής ακρίβεια, σταθερή απόδοση, χρήσιμη ζωή είναι δύο φορές τόσο πολύς όπως ο συνηθισμένος ελεγκτής, αυτό είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός δοκιμής στη βιομηχανία θερμοσιφώνων.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

1. Επίδειξη θερμοκρασίας ύδατος κολπίσκων και εξόδου: Σειρά 0 ~ 60 ℃, 0 ~ 120 ℃, ακρίβεια: ±0.1%/0.1℃

2. Επίδειξη πίεσης αερίου: Σειρά: Αρχική πίεση: 0 ~ 5000 PA Δευτεροβάθμια πίεση: 0 ~ 5000 PA, ακρίβεια/ελάχιστη κλίμακα: ± 0,5%/1pa.

3. Ροή του νερού λουτρών: 0 ~ 20L/λ., ακρίβεια/ελάχιστη κλίμακα: ± 1%/0.001L/λ.

4. Ροή του νερού θέρμανσης: 0 ~ 30L/λ., ακρίβεια/ελάχιστη κλίμακα: ± 1%/0.001L/λ.

5. Ροή αερίου: 0.04-6 μ ³/Χ, ακρίβεια/ελάχιστη κλίμακα: ± 1%/1Pa

6. Πίεση νερού κολπίσκων: Υψηλή πίεση: 0,0 ~ 1.6mpa, χαμηλή πίεση ~ 1.6mpa, ακρίβεια: Βαθμός 0,5

7. Πίεση συστημάτων θέρμανσης: 0,0 ~ 1mpa, ακρίβεια: Βαθμός 0,5

8. Θερμοκρασία αερίου: 0 ~ 50 ακρίβεια ℃: Βαθμός 0,5

9. Όλα τα στοιχεία δοκιμής μπορούν να είναι αυτόματη σωζόμενη, να παραγάγουν αυτόματα την έκθεση, εύκολη να ρωτήσει, να εκθέσει το σχήμα μπορεί να σχεδιαστεί ελαστικά.

 

Στοιχεία δοκιμής:

 

1) Δοκιμή απόδοσης θέρμανσης

 

1. Δοκιμή απόκλισης ελέγχου θερμοκρασίας ύδατος

2. Η ελάχιστη αρχική δοκιμή θερμοκρασίας: η ελάχιστη υδραυλική δοκιμη δράσης, μπορεί να επιτευχθεί στην κανονική ανάφλεξη όταν η ροή του νερού σε 2,5 ± 0.5L/λ., και την κανονική κατάσβεση φωτιάς όταν υπερβαίνει η ροή του νερού 2.0L/το λ.

3. Θερμαντική θερμική δοκιμή αποδοτικότητας:

4. Θερμαντική θερμική δοκιμή ακρίβειας παραγωγής

5. Αρχική πίεση αερίου και δευτεροβάθμια δοκιμή πίεσης

6. Ροή αερίου και δοκιμή θερμοκρασίας αερίου

7. Δοκιμή αντίστασης πίεσης υδάτινων συστημάτων

8. Δοκιμή ροής του νερού

9. Αμοιβαία δοκιμή διαρροής για την υδάτινη οδό θέρμανσης και την υγειονομική υδάτινη οδό

 

2) Δοκιμή απόδοσης ζεστού νερού

 

1. Θερμική δοκιμή αποδοτικότητας: η λειτουργία υπολογισμού της θέρμανσης των θερμικών παραμέτρων θερμοσιφώνων, υπολογίζει τη θερμική αποδοτικότητα, το φορτίο και άλλες παραμέτρους σύμφωνα με τις παρούσες παραμέτρους

2. Θερμική δοκιμή ακρίβειας φορτίων

3. Δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας ζεστού νερού

4. Δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας ύδατος

5. Χρονική δοκιμή θέρμανσης: ο χρόνος θέρμανσης μπορεί να τεθεί

6. Χρονική δοκιμή σταθεροποίησης θερμοκρασίας ζεστού νερού

7. Η θερμοκρασία ύδατος υπερανυψώνει τη δοκιμή σειράς, υιοθετεί το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τ-τύπων για να εξασφαλίσει υψηλή ταχύτητα απάντησης.

8. Επιδείξτε τη δοκιμή ακρίβειας

9. Δοκιμή θερμοκρασίας κολπίσκων νερού λουτρών

10. δοκιμή θερμοκρασίας εξόδου νερού λουτρών: η χρήση της εισαγόμενης θερμικής αντίστασης της Σουηδίας INOR για να εξασφαλίσει μεγάλης ακρίβειας συλλογή της θερμοκρασίας ύδατος θερμοσιφώνων της θερμάστρας.

11. Δοκιμή θερμοκρασίας ζεστού νερού υψηλότερου σημείου

12. Δοκιμή ροής αερίου:

13. Δοκιμή θερμοκρασίας αερίου

14. Δοκιμή πίεσης αερίου: πίεση αερίου 1500 “~ 3500 διευθετήσιμη

15. Δοκιμή αντίστασης πίεσης νερού: το κανάλι λουτρών, περνά την πίεση 0,5 ~ 2.0MPa στο κανάλι, δεν εμφανίζεται διαρροή σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Η πίεση ρυθμίζεται αυτόματα με τη ρυθμίζοντας δομή πίεσης

16. Η λειτουργία δοκιμής πίεσης κυκλωμάτων λουτρών, μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει την αξία της πίεσης, η σειρά 0,5 ~ 2.0MPa

18. Δοκιμή ροής του νερού: η ροή του νερού του πεδίου δοκιμών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις προϊόντων κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας.

19. Ελάχιστη ροή του νερού έναρξης και ελάχιστη δοκιμή πίεσης έναρξης

20. Το σύστημα διαχείρισης πληροφοριών δειγμάτων για να διευκολύνει τη βασική ερώτηση διαχείρισης πληροφοριών, τροποποιεί και διαγραφή των διάφορων προϊόντων.

21. Οι ηλεκτρικές παράμετροι εξετάζουν: μπορέστε να επιδείξετε την τάση, το ρεύμα, και την ισχύ εργασίας, και μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή και να σώσει στην έκθεση στοιχείων

22.Equipped με τη λειτουργούσα τάση: 0 σε 250V διευθετήσιμο, δύναμη 500W

23. Το πεδίο δοκιμών έχει τη λειτουργία μνήμης διακοπής ρεύματος

24. Όλα τα στοιχεία δοκιμής παράγουν αυτόματα τις εκθέσεις δοκιμής, συνδέουν τον εκτυπωτή για να τυπώσουν την έκθεση, τα ιστορικά στοιχεία μπορούν να ρωτήσουν (μπορεί να παρέχει την τυποποιημένη έκθεση προγράμματος, μπορεί επίσης να τροποποιήσει την έκθεση σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών)

25. Οι παράμετροι συστημάτων δοκιμής μπορούν να ελλιμενιστούν με το σύστημα MES, θερμοκρασία, πίεση, η ροή και άλλες παράμετροι μπορούν να φορτωθούν στον οικοδεσπότη υπολογιστή

26. έρχεται με τη λειτουργία ρυθμιστών κυκλωμάτων θέρμανσης, γεμίζοντας λειτουργία κυκλωμάτων θέρμανσης λειτουργία απομονωτών πίεσης νερού κυκλωμάτων νερού ψύξης, για να αποφύγει το φαινόμενο σφυριών νερού

27. Η λειτουργία συνδέει γρήγορα υγρό flowmeter

28. Θέστε τη βιομηχανική καθολική έξοδο δύναμης, και εγκαταστήστε τον προστάτη διαρροής.

29. Δηλητηριάστε με αέρια την κατηγορία 2 ρυθμιστής πίεσης για να εξασφαλίσετε ότι η σταθερότητα πίεσης του κολπίσκου της πίεσης

30. Ένα σύνολο πιάτου νερού που εγκαθίσταται στην κρεμάστρα το κρεμώντας πλαίσιο έχει τέσσερις γάντζους, εύκολους να γαντζώσουν στις διαφορετικές θέσεις της χρήσης των θερμοσιφώνων, η θέση γάντζων μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα

31. Υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή κολπίσκων νερού: η θερμοκρασία ύδατος μεγαλύτερο ή ίσο η καθορισμένη θερμοκρασία στο θερμοσίφωνα αερίου, παρατηρεί την κατάσταση των θερμοσιφώνων

32. Η αύξηση λουτρών λουτρών η λειτουργία ζεστού νερού στο κύκλωμα λουτρών, που έκανε μιας σταθερής δεξαμενής νερού θερμοκρασίας τύπων αποθήκευσης νερού 50L, μπορεί να ανταλλάξει με την κρύα πηγή νερού αυτόματα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Zoe Zou

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
BLDG D2, βιομηχανικό πάρκο Jinhe, οδός Dashi, Panyu, Guangzhou, Guangdong
Τηλ.::86-020-31143909
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας IEC Test Equipment προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2019 iectestingequipment.com. All Rights Reserved.